Retourneren & ruilen

Meld je retour online aan, simpel en snel

Retourtje? Zo gedaan.

Is het product niet naar wens? Dan heb je het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om de producten retour te sturen. Dit kun je gemakkelijk zelf regelen in ons retourportaal. Enkel de kosten voor retour van jou naar ons magazijn zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen maar €3,99 per pakket. Het verschuldigde orderbedrag wordt verrekend met deze verzendkosten.

Het is ook mogelijk om een retour aan te melden via [email protected]

Hoe werkt het?

Verpak het product in de originele verpakking, althans dit stellen we erg op prijs. Meld de retourzending aan in het retourportaal. In het retourportaal kun je zelf een afleverpunt kiezen. Je ontvangt vervolgens een retourlabel die op het pakketje geplakt moet worden. Lever het pakketje hierna af bij het gekozen afleverpunt. De retourzending wordt al binnen 1 tot 3 dagen door ons gecontroleerd. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voorbeeld
Je hebt een product gekocht voor €29,99. Na het aanmelden van de retourzending verrekenen wij het verschuldigde orderbedrag met de verzendkosten voor retourneren van €3,99. Wij storten dus €29,99 – €3,99 = €26,00 terug.